Veckans meny för v. 3

Måndag

FLÄSKFILÉ CHILI/LIME & SESAMFRÖN SERVERAS MED BRYNT KULPOTATIS
STEKT PANERAD STRÖMMING, POTATISMOS & SKIRAT SMÖR


Tisdag

STEKT FLÄSK, LÖKSÅS/BRUNA BÖNOR/POTATIS ELLER RAGGMUNK
INDISK KYCKLINGGRYTA TIKKA MASALA MED KOKT RIS

RESTAURANGEN SERVERAR ÄVEN DAGENS FISKRÄTT


Onsdag

UGNSBAKAD KASSLER ”HAWAI” KOKT BULGUR & CHAMPINJONSÅS
STEKT TILAPHIAFILÉ KOKT POTATIS & PICKLADE GRÖNSAKER


Torsdag

ÄRTSOPPA, TUNNA PANNKAKOR, SYLT & GRÄDDE
STEKT FALUKORV MED STUVADE MORÖTTER & KOKT POTATIS

RESTAURANGEN SERVERAR ÄVEN DAGENS FISKRÄTT


Fredag

HELGSTEK MED GRÄDDSÅS, GELE OCH KOKT pOTATIS
POCHERAD FLUNDRA, GRATINERAT POTATISMOS, VITVINSÅS MED OLIV & TOMAT


”ALLA DAGAR TACOBUFFÉ I RESTAURANGEN”

VECKANS PASTA KÖTTFÄRSLASAGNE MED ZUCCINI VECKANS PAJ LAX MED FÄRSK SPENAT, KÖRSBÄRSTOMAT & PURJOLÖK

Visa menyn för nästa vecka