Julbord

Jul & nyår

( Minsta antal på catering är 10 portioner )

Detta är ett litet urval av vad vi kan erbjuda, det går även att få de flesta rätterna ur någon av de andra menyerna på catering

Förrätter

Tomatsallad med marinerad buffelmozarella 54:-
Marinerade räkor blandade med rödlöks crème frâiche –på spröd salladsbädd 62:-
Galejans toast skagen 62:-
Skinkröra med melon serveras på kavring 58:-

Varmrätter

Helstekt fläskytterfilé med chiliwokade grönsaker samt bakpotatis med vitlökssmör 105:-
Tomat & mozarellaöverbakad kycklingfilé med timjankryddad kulpotatis och hemslagen chilibearnaisesås 119:-
Fläskfilé med råstekt purjopotatis serveras med kantarellsås 129:-
Sparrisöverbakad oxfilé med färska champinjoner serveras med potatisgratäng och konjakstoppad blandpepparsås 199:-

Lite blandat

Smörgåstortor 2 lagers finn med olika fyllning:
Räk / Skinktårta / Kyckling

 

10-12 bitars 370:- ( räk + 50 kr )

16-18 bitars 550:- ( räk + 60 kr )

25-30 bitars 855:- ( räk +100 kr )

 

Exotisk planka med blandade frukter, ( 150 g kött/pp & 300g potatis/pp )
kycklingfilé, fläskfilé, rökt skinka samt potatissallad eller gratäng
120:-

 

Tigerbuffé: 175:-
Små kryddiga kycklingklubbor, grillade tunna revben,
3 sorters korv på spett, pepperoni, pastasallad, grisinipinnar, salsasås,
Vitlökssås, potatissallad eller gratäng

 

Buffé 225:-
Fläskfilé, Örtmarinerad Kycklingfilé, Rostbiff, som trancheras i skivor och läggs på fat var för sig, dekoreras färdiga med diverse frukter.
Inlagda champinjoner, salsasås. Bearnaisesås, Chilibearnaise
Pastasallad, Tomat & Mozzarella sallad, Grönsallad,Rhode island, Soltorkade tomater, oliver, Grissinipinnar, rotfruktsgratäng,bröd, smör och ostar melonklyftor, Paprika, Vindruvor

 

Tacobuffé 115:-
Tacofärs,ost, hårda & mjuka skal, chips, gurka, tomat, majs, lök, ananas, sallad, jalapenos, salsasås och vitlökssås.

 

Vårbuffé 195:-
Varm timjankryddad kulpotatis, sweet chili marinerad kyckling, kall varmrökt lax med romsås, potatissallad, kall paj med kantareller och broccoli, grönsallad med melon och rädisor, bröd och smör

 

Stor Italiensk buffé 195:-
Kall parmesan & sesamstekt kycklingfilé, vitlöksfylld fläskfilé, pastasallad med pesto & wokgrönsaker, tomat & mozzarellasallad, fetaost och oliver,soltorkade tomater, lufttorkad skinka, melon, tonfiskpaj med kronärtskocka djävulsräkor ( heta marinerade räkor ),rotfruktsgratäng, salsasås, aioli, grissinipinnar, olivbröd och smör.

 

Liten Italiensk buffé 145:-
Pastasallad med pesto & wokgrönsaker, örtmarinerad fläskfilé, lufttorkad skinka, salami, soltorkade tomater, tomat & mozzarellasallad, ruccolasallad, vitlökssås, grissinipinnar,rotfruktsgratäng, bröd, smör och ostbricka.

 

Buffé 3 x kött 150:-
Grillad noisette, Kycklingklubba, Revbenssjäll
chilibearnaise, Coleslaw, corn cobs, Tzatziki. tomat och
rödlökssallad med rosépepparvinegrette,
Rotfruktsgratäng eller potatisgratäng bröd och smör

 

Dessert

1-Fruktmousse/portionsbitar 49:-
En mousse på skogsbär och passionsfrukt med ett skikt av chokladkaka garnerad med bärgele och riven kokos

2-Smultronbakelse / Portionsbitar 49:-
Bakelse av frasig filodeg, fylld med vaniljgrädde och smultron pudrad med florsocker

3-Moussetårta, 10-12 bitars 265:-  15-17 bitars 375:-

Kan fås med eller utan sockerkaksbotten,många olika smaker
tex; vit choklad, hallon, blodappelsin, jordgubb, passion mm.

 

Grillbuffé för egen grillning 125:-
Vitlöksmarinerad fläskytterfilé, drumsticks ( chilimarinerade kycklinglår ), choritzokorv, corn cobs, potatissallad, blandad grönsallad, tzatsikimajonäs,
ananassalsa samt bröd och smör.

 

Annat smått och gott 95:- inklusive grönsallad

Pyttipanna med ägg och rödbetor
Köttfärslasagne
Kasslergratäng med ris och wokgönsaker
( istället för kassler kan man välja kyckling eller vegetarisk )
Galejans ärtsoppa med pannkakor
Gulaschsoppa, aioli och mjukt bröd
Spagetti och köttfärsås
Chili con carne med kokt ris, mjukt bröd och smör
Kebabpasta

 

Personal kostnad ( moms tillkommer )

Serveringspersonal 325:-/timme
Kock, hovmästare/arbetsledare 395:-/timme

Vardagar 24.00 – 06.00 samt lördagar och helgdagar tillkommer 100:-/timme.

Minsta debitering är 4 timmar. Tiden debiteras från avgång till återkomst Galejan Restaurang.
Serviceavgift bil 80:-/mil t/r.

Övrigt:

 

Hyra av porslin, priser m.m. ink, moms.

I de fall som kunden beställer mat av oss ingår porslin dock ej nobelservisen

  • - Vinglas, 4:-/st
  • - Vattenglas, 3:-/st
  • - Kniv+Gaffel, 5:-/par
  • - Förrättstallrik, 3:-/st
  • - Mattallrik, 3:-/st
  • - Kaffekopp + fat, 4.50:-
  • - Kaffemugg, 3:-
  • - Kaffesked, 3:-/st
  • - Vinkaraffer, 10:-/st
  • - Dessertskål, 4.50:-/st
  • - Potatisskål + Sked, 10:-
  • - Såsskålar + Såsskopa, 10:-
  • - Serveringsbestick, 10:-/par
  • - Uppläggningsfat, 10:-/st
  • - Sväng/rak ställning till bröllopstårta, 150:-
  • - Vita linnedukar, 90:-/st   rektangulära
  • - Vita linneservetter, 14:-/st
  • - Beroende på antal tillhandahåller vi även andra sorters glas

 

Tex: Whiskeyglas, Portvinsglas, Konjakskupor, Drink och snapsglas.

 

Övrigt 24 kuvert av nobelservisen

Förrättstallrik + Varmrättstallrik + Desserttallrik                      120:-/kuvert

 

OBS: DESSA FÅR EJ DISKAS ENDAST SKÖLJAS AV KUNDEN !!

 

Information till hyrestagaren 

Hyrespriserna gäller från dagen före användningsdagen
och retur dagen efter.
Om användningsdagen är lördag sker retur måndag utan dygnsdebitering.

Boka er beställning i god tid för att ni ska kunna vara garanterade porslin.
Vi rekommenderar 3 veckors förbokning om möjligt. Minskningar och
avbokningar kan göras kostnadsfritt fram till två dagar före.

Diskning ingår i priserna, dock ska porslinet vara avsköljt vid returen
och glasen tömda på vätska. Allt porslin skall återlämnas i samma skick
som vid utlämnandet.

 

Alla uppkomna skador och förluster betalas av kunden till ett självkostnadspris.

 

Övrigt

Önskas transport och hämtning tillkommer 80:-/mil minsta debitering 300:-

Vi tillhandahåller även serveringspersonal/barpersonal om så önskas se hemsidan.

 

Vid beställning av Cateringmat från galejan lämnas 50% rabatt på hyrpriserna. Gäller EJ Nobelservisen 

Kontakt & info

E-post: info@galejan.se

Tel: 0510-200 74

Dagens lunch

Måndag 19/11
KLASSISK KÖTTGRYTA MED KOKT POTATIS
RÄK & DILLFYLLD SEJFILÉ, KOKT POTATIS & VITVINSÅS

VECKANS PASTA
ITALIENSK KYCKLINGPASTA

VECKANS PAJ
HAWAII