Veckans lunch

Kommande luncher

 

Måndag 18/2
HONUNGSGLACERAD FLÄSKYTTERFILÉ, BRYNT
POTATIS & ÖRTAGÅRDSSÅS FISK I AJVARSÅS, SERVERAS MED KOKT RIS & ZUCCHINI

VECKANS PASTA
ITALENSK PASTASÅS MED KORV

VECKANS
PAJ TOMAT & KÖTTFÄRSPAJ

Tisdag 19/2
HONUNGSGLACERAD FLÄSKYTTERFILÉ, BRYNT POTATIS & ÖRTAGÅRDSSÅS
FISK I AJVARSÅS, SERVERAS MED KOKT RIS & ZUCCHINI

VECKANS PASTA
ITALENSK PASTASÅS MED KORV

VECKANS
PAJ TOMAT & KÖTTFÄRSPAJ

Onsdag 20/2
GRILLAD KYCKLINGFILÉ, KANTARELLSÅS OCH KOKT RIS
STEKT FLUNDRA ”MEUNIÉRE MED ÄRT & DILLMOS

VECKANS PASTA
ITALENSK PASTASÅS MED KORV

VECKANS
PAJ TOMAT & KÖTTFÄRSPAJ

Torsdag 21/2
ÄRTSOPPA, TUNNA PANNKAKOR, SYLT & GRÄDDE
KASSLERGRATÄNG, KOKT RIS & GRÖNSAKER
RESTAURANGEN SERVERAR ÄVEN DAGENS FISKRÄTT

VECKANS PASTA
ITALENSK PASTASÅS MED KORV

VECKANS
PAJ TOMAT & KÖTTFÄRSPAJ

Fredag 22/2
GALEJANS PANNBIFF, KOKT POTATIS, STEKT LÖK, LINGON & SKYSÅS
GRILLAD TILAPIAFILÉ MED INGEFÄRSSÅS & KOKT POTATIS

VECKANS PASTA
ITALENSK PASTASÅS MED KORV

VECKANS
PAJ TOMAT & KÖTTFÄRSPAJ

Kontakt & info

E-post: info@galejan.se

Tel: 0510-200 74